Glömt .

Glömt bloggen helt & hållet kan vara för att jag inte har pengar på telefon & då kan de va svårt att få till ett blogg inlägg. Men nu har jag internet ( glad tjej ) Valnade bredvid älskling, som va ovanligt gullig för att vara så tidigt ? Det gjorde iaf min dag :) efter skolan käkade jag sen blev det en lång promenad på 1,6 mil och blir lika långt i morgon ! Känns skönt i kroppen nu efteråt ! Hoppas fettet försvinner nu !;)
( jag & Jesper förlovade oss i torsdags på våran 1 års dag & jag är fortfarande , lika lycklig ) Godnatt folket : )


1 år.

1år med världens finaste pojkvän igår jag älskar dig mer än allting annat <3

Du gör mitt liv .

Tänk att jag har funnit världens finaste & underbaraste kille ! Om en vecka idag har vi varit tillsammans ett helt år & det är det bästa, roligaste & underbaraste året jag har varit med om i hela mitt liv . Är så sjukt stolt över dig , älskling Så det går faktiskt inte att beskriva det med ord. Jag är världens lyckligaste tjej som äger världens finaste diamant. När jag ser hur du leker med Alexia , så vet jag att det är dig jag vill skaffa barn med , att det är dig jag vill tillbringa hela mitt liv med & att det är dig jag alltid kommer att älska livet ut. Du är solen som lyser upp allt det mörka över jorden .

Jag kommer alltid att älska dig , även fast du har fått mig att gråta & fått mig att må riktigt dåligt . Så har du alltid kämpat dig fram & tröstat mig och fått mig att bli samma lyckliga tjej igen efter bara några enstaka minuter.
Jag är så otroligt glad över att vi fann varandra, och att du bara är min. Jag kommer alltid stå vid din sida vad som än händer för du är mitt livs underbaraste skatt.

24 maj 2011 det är de datum jag alltid kommer att minnas nu dag & miljoner år framåt , jag har världens finaste pojkvän & jag längtar till våra framtids drömmar äntligen går i uppfyllelse , jag lovar dig en sak här oh nu och det är att jag alltid kommer att hjälpa dig när du har det svårt & att jag alltid kommer att älska dig tills hjärtat säger stopp.<3

 

 


Kommentarer om er.

Gustav trojner : Kännt i snart ett år. Du är en jätte bra vän som jag aldrig skulle neka att ringa först för jag vet att du skulle svara vilken tid på dygnet som helst. Och kommer aldrig glömma när du stog där när jag blev slagen och du flög på honom . Det tackar jag för :) .

Rita Nilsen: Kännt dig sens jag ploppa ut. Har haft jätte roligt med dig, va ofta hemma hos dig på sommarkvällarna :)

Oskar Wennberg : Har otroligt många roliga minnen med dig haha, och är alltid den där som alltid vill vara lite extra jobbig haha :D Minnen man aldrig glömmer. Har känt dig i snart 5 år :) . Synd att vi tappat kontakten bara.

Mattias nilsson : Haha kännt dig i flera år nu, har roliga minnen från vi körde anden i glaset och du va den fegaste i rummet ;) . Pratade nästan varje dag förut men tyvärr mist kontakten.

Linda Wenngren : Vi har tyvärr förlorat kontakten eeeenormt. & är min enromt fina store syster som ställt upp i vått och tort & jag älskar dig sjukt mycket .

Julia Boberg : Du har stöttat mig när jag gråtit & försökt göra att allting skulle bli bättre, & du visste att allt skulle bli bra igen och fanns där. Men pratar tyvärr inte längre.

Jennifer viklund ; en utav mina allra finaste vänner .

Christoffer Svanberg : tyvärr är nästan bara våra minnnen en massa bråk från vi va yngre men fick ritkigt bra kontakt i somras men den har tyvörr försvunnit .

Emma westby : du som lärde mig massa lekar hur man åkte såna där rull grejer på föttterna och allt.

Martin Jonsson : Du fanns där i somras när jag mådde skit & det va du och sebbe som försökte göra allt för att få mig att le & ni förstog att det skulle bli bättre, ett eeenormt tack till er.

Kiala Palomäki : sett dig några gånger då jag klivit av eller på bussen med jesper. Du verkar vara snäll =)

Marcus forssling : va med i sommras är otroligt snäll :)

Stefan Hellman : Vi sågs nästan varje dag i sommras , Du är jätte snäll .

Patrik Eliasson : Känner inte alls, men träffat dig några gånger med jesper . Du verkar vara jätte snäll =)

Nathalie Lundin : Haha har setts nån gång men pratar mest nog på faccebook har inte sett dig på evigheter , men du är grymt snäll.

Christel freimuth : Min förredetta bästa vän vi har gjort allt tillsammans, och du är den som vet allra mest om mig. Och jag litar pådig till 110% älskar dig .

Amanda rossander : En otroligt fin tjej, sågs ofta förut och har sjukt roligt tillsammans,. Men har tyvärr förlorat kontakten .. :/

Jack stier : haha sågs ofta när jag också va på treffen jätm haha . Du är sjukt snäll & rolig :)

Sara bengtsson : Du är en otroligt fin och gullig tjej, och sjukt roligt puss !

Andre Hoff : Haha en liten fjortis ;) nädå men aa du är vän med Jesper och verkar vara snäll ! :)

det va alla och jag kanske inte skrev mycket men har tight på tiden !

Sååå glad :)

Allting är perfekt nu i mitt liv.
Ligger i badkaret & tänker ska snart göra varma mackor sen ut med hunden sen mys framför tven.
Men vad har jag och gnälla om egentligen ? Jag har en underbar pojkvän , som alltid ställer upp plus händer något stort om 21 dagar och jag lägntar nå fruktansvärt. Hans leende får mitt hjärta att smälta ! Han har världens bästa familj, så glad över att jag fått otroligt fina svärföräldrar ! Känner mig riktigt hemma där & har för jäkla kul där hemma också visst att jag har en pojkvän som verkligen är otroligt knäpp på kvällarna & kan det där med att vara sjukt jobbig ! ;) haha. Jag verkligen älska livet sånna här stunder.
Sen har jag så otroligt underbara framtids drömmar också , som hör att jag verkligen lägntar tills jag får egen lägenhet jobb osv osv ! Kan man vara nå annat än lycklig just nu? Nej det kan man inte !: D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus