engesberg here wee come.

Nu ska jag bara packa ner datan och fixa mig själv lite sen så blir det stan i nån timme sen så åker jag åh älskling till engesberg för att sova över där nåra nätter, vettefan hur många men nåra stycken blir det iaf haha :)
btw imron går vi på bio också. eftersom det är 2månader imorn :)

Love u my angel..<3


Today

Dagen började med att jag va barnvakt , orkar faktiskt inte berätta vad ungen gjorde emot mig men ah. Har haft ont i kroppen och varit hyperaktiv hela dagen :) haha .. Varit med sebastian hela dagen ! och sen emil och martin också haha.. :) varit till willys köpt deo och fick ett glas :D ! hihi . Från åh med i morgon och några dagar framåt så sover jag med min stoora kärlek ! så lycklig över det <3.

gör snart en header :D hihi ...

bloggar lite senare i think.
PUSS - eep..


 

glaset ja fick av bror.


1

Någon du umgås väldigt mycket med.


Jag älskar dig broder från en annan moder . <3

BLIXTAR OCH DUNDER, MAGISKA UNDER!

Det har blixtrar och åskat hela natten, sen har det haglat också. Allting började klockan 3? och hur normalt är det på en saka 1 till 10? jag somnade runt 6 imorse, och vaknade 8. Just nu har jag ont precis överallt och är så sjukt jävla trött. Ska iaf till willys idag men vill inte dit själv, så får försöka tvinga med nån.
Skriver mer ikväll eller i morgon ..

Puss-ep..


bilder-

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

2011.

Hur mitt år egentligen har varit?
Ibörjan av året så hade jag noog mest självmordstankar näst in till hela tiden, jag drack väldigt mycket inprensip varje dag. Jag kom bakis till skolan ganska så ofta. Jag va ganska så nära att börja prova droger? Men det vägrade jag och jag är fortfarande sjukt glad över att jag nekade.. Jag sov knappt nått på nätterna för att jag va så otroligt rädd över dom jag kände, som för det mesta låg på spyket. Dom närmaste till mig hamnade där, jag va där ganska ofta och hälsade på. Jag ville själv åka in då ? jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tänkte med? tänkte nog mest inte alls utan ville nog vara lite mer som alla andra .. Glömmer aldrig dom orden mamma sa till mig dom orden betyder verkligen och det gör dom fortfarande, den ända jag kunde prata med va mamma och johanna hur jag verkligen mådde.. och alla gånger jag suttit och bölat framför min egna lärare för att han försökt hjälpa mig att berätta hur jag verkligen mår? för att han ställt upp och funnits där för mig ? Att den ända som såg hur jag mådde va min egna mor min nya vän och min lärare? alla andra sket i mig överhuvudtaget.. det va bara deras liv som existerade.. Emot i början av året så drack jag hela tiden ? och nu kanske jag dricker varanan månad och då dricker jag inte ens satt jag blir stört full? som då..

Sen : blev jag och johanna bästa vänner vi va med varandra varje dag och hade bara roligare och roligare för varje dag som gick , vi började kalla varandra för systrar och med tiden blev vi som systrar började slåss, började bråka som systrar . jag älskar dig och kommer alltid att göra det !!!!
Johanna fick mig att träffa min kärlek, att våga kämpa mig in i ett förhållande. ( innan vågade jag inte det hade gått över 1 år sen sist jag va tillsammans med någon.. ) Och jag kan säga att jag aldrig har varit lyckligare nu när jag har min Jesper. Jag älskar dig över allting annat ! <3 <3

Så ja jag har börjat skratta igen, jag har börjat kunna prata ut hur jag verkligen mår, och jag har vågat börja varit mig själv igen. Så det har hänt mycket på det här året.


Kväll

Eftersom att jag lovade ett blogg inlägg runt 11-12 så är det ju klart ni ska få ett också haha.
Jag har varit hyper och ja precis allting idag tror ja . Denna sommarkväll va ju faktikst sämst men ändå bäst för att få vara i min babes närhet ! Snacka om att jag är kär ;) . I morgon så ska jag träffa min stora KÄRLEK igen :) så glad att vi möts ! Får väl se vad vi hittar på !
Nu är jag bara alldeles för trött på allting, ska ut och ta lite frisk luft nu sen så blir det nog kolla tv och sova !


Puss / ep-

Onsdag

idag är det onsdag och det är sommarkväll, Jag ska möta älskling på stan kl 4. Har den känslan av att denna dag kommer gå helt åt helvete men ändå bli helt underbar? Vi får väl hoppas att dagen blir toppen trotts allt. Jag kommer skriva hur dagen blir senare runt 11-12 ikv :)

just nu är jag hos syster
vi ska fixxa oss
sen så drar vi till ica och
hämtar ut pengar
och senare blir det bussen till
sommmmmarkväll !!


Mitt allt


mitt vackra hjärta ♥


Min kärlek mitt liv och min bästa vän. Jag älskar dig så sjukt mkt för att ens
kunna tänka tanken av att förlora dig det skulle inte funka.
Som sagt ingen Elin utan sin Jesper.
jag älskar dig hjärtat mitt!

hehe

Jag har haft sjukt mycket att stå i dom senaste dagarna, så jag har knappt orkat sätta mig vid datan och just skriva här på bloggen.. Det kanske låter som att jag är ganska lat men ja så fåre väl va dårå.

Jag och min stora kärlek har haft ganska så mkt bråk , iaf igår till idag. Och denna dag har varit ett helvete..
Har fortfarande inte ätit ett piss för att jag haft så ont i magen, ni vet den här känslan av att förlora någon? Men det mesta är löst nu så jag hoppas på att vi lever vidare som vi gjort hitils.
Imorn bitti ska jag hem till elias och träffa älskling, eller ja runt 1-2 åh orkar egentligen inte. Sen så drar jag åh älskling hem till mig och kollar på hitta nemo haha :Dsen blir det säkert stan eller jo ska ju lämna tillbaka elias busskort så måste till stan igen =)

ja vet att jag sagt att jag ska ändra bloggen men om det kommer en dag då jag inte har ett piss att göra såå lovar jag att fixa om den. Vet den ser förjävlig ut.

Ha det sååå bra
Puss/ ep-

sommarkväll.

har märkt att det inte är nån som läser min blogg?
Men det struntar jag i förtsätter att blogga iaf !
Idag blir det sommarkväll med dom allra bästa ! och dessutom träffa mina efterlängtade systerdöttrar och syster! åh ni har gjort satt mn dag blivit bääst :D hihi, så nu får klockan ta och bli 5 någon gåång ! :D

vilka ser man ivkäll då trooo?

HJÄLP TILL NU GOTT FOLK !

Eftersom att folk som är ''bloggare'' oftast brukar skriva 1.... osså en punkt där folk har gjort förslag om vad dom ska lägga ut för bild eller skriva om !
och nu tänkte jag att ni kunde göra en lista åt mig?:) så ska jag följa den efter varje dag? :)
Kommer göra dom flesta tips! Och i hörnet kommer det stå '' Förslag av ... ''
KOM IGEN NUU ! :D SKRIV TIPS ÅH ERAT NAMN KOMMER BLI KUL :D !

Jag älskar dig

Jag har haft en helt underbar dag med min älskling idag :)
älskar dig nå enormt !

va i furuvik idag ska dit i morgon igen åh kolla på markolio ;) haha . Förmodligen blir det vara med /träffa älskling i morgon också! Kan man vara mer kär än mig? Tror inte det ;)
Sovit hos min älskade moster sens i torsdags, och till imorgon skulle kunna flytta hit fan :p haha..

Nä godnatt typ om ett tag!

Dagen har varit ett rent helvete.

Jag tänker inte direkt gå in på detaljer men va nära på att jag skulle bryta ihop totalt. Det mesta har iaf löst sig.
Men ändå så sitter jag här och deppar för jag vet ingenting längre, vet inte vad jag vill eller vad jag ens tänker på.
Det va längesen jag grät så här mycket som jag har gjort idag, har alldeles ont i huvudet och ögonen håller på att slockna..
Tack för att ni finns ! alla ni som försökte trösta mig och säga att allting blir bättre, och verkligen försöka fixa allting igen ! tack är så glad över att ni verkligen fanns där just då ! <3

SOMMARKVÄLL VILKA TRÄFFAR MAN?!

Jag håller helt ärligt på att explodera! min blogg ser ut som hej kom och hjälp mig och jag kan inte fixa det där som ser ut som ett rent.... heller ! åh blir så trött :(

Nej nu ska jag sluta gnälla ! Ikväll är det första sommarkvällen i gävle för 2011 ! och den kvällen blir förhoppningsvis att tillbringa med dom allra bästa ! :) Så ha en känsla av att dagen kommer att bli helt underbar ! :) Eller vad säger ni? Jag vaknade runt 9 och hade helt glömt att jag skulle med frida till fritis, så vi cyklade snabbare än vinden efter hon fixat sig ( sega unge) och idag ville hon vara själv :) är så stolt över dig min lilla prinsessa !! Ska snart gå ner och duscha och försöka fixa mig ska hämta frida kl 2 igen :) . 4 timmar helt ensam?! åh så stolt jag är ! :D , när hon kommer hem blir det att laga mat muums ! Nu dunkar jag musik och har det ganska så tråkigt ;) haha.

Syns förhoppningsvis ikväll då !? puss

Lika vacker som en ängel.

Det finns en människa som fått mig att le, en människa som fått mig att må så mycket bättre. Och det är min älskade pojkvän, jag är så sjukt glad att du är min & bara min ! är ego när det gäller dig ! Du har verkligen stulit mitt hjärta. Du är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på innan jag somnar. Du ser när jag mår dåligt du ser när jag behöver hjälp eller en axel att gråta på. Du har fått mig att förstå vad äkta kärlek verkligen är . Skulle kunna tjata varanan sekund om hur fin du är , dina ögon , och hur underbar du är ! Även fast att jag har det svårt just nu så har jag iaf en sak att le åt . Det är att hur har jag kunnat få en sån fantastisk kille? när jag inte alls är som dig? Jag är din varje dag varje minut och varje sekund. Kan knappt vara utan dig några timmar utan att jag saknar dig. Helt seriöst vad skulle jag göra utan dig? Bara för dig ska jag vandra genom eld och vatten för att kunna ge dig hjälp . Du kom när jag mådde dåligt och nu är nästan alla sår läkta,  Det är dig jag vill sitta på pantionshemmet med, 14/-5-2011 blev det du och jag . Jag kommer vara din så länge du vill ha mig i din närhet.

Jag älskar dig Jesper du är det bästa som hänt mig . <3

gfg

Dagen började med att jag va barnvakt , sen blev det stan osv.. Sen ringde morfar åh fråga om jag va hungrig och sa att vi skulle äta på donken, men det blev Brända bocken. Va sjukt gott, sen drog vi hem till johanna och pratade om hur det blev med stockholm! lääängtar. Orkar inte skriva nå mer nu för nu e allt piss -.-

...

Som ni ser har jag ändrat min blogg lite grann , men i den här grejen då man ser inläggen i orkar jag verkligen inte med snart suttit i en timme -.- börjar bli less på det här nu.
Kl är kvart i ett och jag ska upp runt typ 9 , och plus kommer jag inte kunna sova men ääh ..
åker till engesberg i morgon så hörs inte först på söndag förhoppningsvis ! puss  heej trevlig helg :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus