här sitter jag

Här sitter jag med ont i benet och sömn lös, kan knappt sova länge de har pågått i snart 2 månader. Vaknar utav marddrömmar, och att jag kall svettas gråter eller skriker. jag orkar inte de längre
Jag bloggar nog inte så hemskt mycket, men ska försöka att blogga mycket oftare, så ni kanske inte tycker att jag är en tråkig människa pågrund av det. Funderar på att ta en sån där dag och skriva om hela mitt liv och bara berätta om mig själv ? Eller vad tycker ni ? Frågan är helt upp till er vad ni tycker.


Kom och tänka på de här med Drottnigen och hennes pappa , men alltså seriöst haha, jag garvar varje gång. Vad har det med henne att göra att hennes far va med i nå nazist-parti och skapade ett företag eller vad det nu än handlar om. Ingen har med det att göra, eller jo familjen om dom vill ha någonting med det att göra förståss. Tycker folk är så jävla puckade.


Elin har du haft en konstig morgon ? svar: JAAA

Haft den konstigaste morgonen på evigheter fråga om du vill veta så skriver jag de . .
Är ledig  i morgon så ska snart gå & titta på tv och samtidigt äta godis & lyssna på musik & mysa med min älskade hund. Blev inte mkt text idag, men jaaa, haha.. tråkig jag känner mig.. puss


Jag längtar till julafton?

fick sluta tidigigare idag på grund av att Urban inte orkade vara kvar i skolan längre, ganska skönt & sluta 50miunter tidigare, fast  hade inge brottom så hade inte brytt  mig om vi slutade vanliga tiden ändå haha. Drog hem bråkade med mamma & sen drog jag till dill & mor hennes vi tog bussen ner på stan & drog till banken & systemet. Kulkul. Och har så fruktansvärt jäkla ont i ryggen vet inte vad jag ska ta mig till alltså :(, går ju inte att ha det så här ! måste fan bli undersökt har så jävla ont helt seriöst nu alltså.
Jag ska färga om håret & klippa det kort efter jul, och skaffa hårförlängnig, ska bli skönt som fan med tanke på hur slitet hår jag egentligen har & jag vill faktikst att mitt hår ska växa och bli långt till sommaren så ganska smart att jag fixar håret nu eller vad säger ni ?
Det är ungifär en månad kvar till jul & JAG längtar som, fan. Speciellt till kalle anka, julmaten alla julklappar och 2dagar efter då det gäller att bränna upp alla pengar :), haha. Det vart visst ett länge inlägg än vad jag egentligen hade tänkt mig, men ja läs & håll käft ;).


Hehehe

träningsverk för att ha gått på köpis en hel dag
Jo visst det va idag men so ? Jag har hur ont i kroppen som helst, känner mig mer död än levande. Köpte en massa jäkla julklappar, men har fortfarande 2 julklappar kvar? Några tips på vad jag ska köpa åt min syster som är 18år och min bästa vän som är 14 ? Snälla, vet inte vad jag ska köpa det är verkligen omöjligt :(.
Jag ska nog inte göra så mkt idag förutom att dra ner på stan , och ja bara ta det lögnt. Puss !


Vadå rubrik?

Som ni ser så har jag ändrat bloggen hehe, Den är inte direkt fin, men ska fixa med färger åh header då jag har tråkigt!
Idag så drar jag & dill till valbo för att köpa julklappar , ganska skönt åh börja tidigt och få det gjort.
Kanske hittar ett par nya skor också, hoppas på det. Men puss så länge !

jag vet inte hur jag ska göra, men jag gör det så jävla bra.

Det va ett tagsen. En ny design kanske?
Jag får mina pengar i morgon, men vad ska jag köpa. Jag har hittat ett par ganska så snygga skor tycker jag själv iaf, tror att det är såna som christel har och dom sitter jätte snyggt. Kanske köper dom den 25? Får väl hoppas dom sitter lika snyggt på mig isf. Det är jul om ungifär en månad men tänkte börja med att köpa julklappar redan nu, det är ju bra att börja i tid och speciellt nu när jag har pengar också ! ska ner på stan i morgon, och sen så blir det käk på stan också. ;)Hänt mkt sens sist? ohjaaaaaa

Hänt mkt sens sist, har börjat måla ögonbrynen, shoppat som en dåre, blivit mörkhårig, träffat syster och hennes barn varit på barnkalas, träffat bästa människorna i världen.

Jag har helt enkelt inte hunnit med att blogga för jag har haft så mycket annat för mig kan man säga, Kan berätta lite grann om den här helgen bara, I fredags så åkte jag ner på stan för att fixa mitt bankomat kort med johannää men det funkade inte så jag åkte hem till dilleriöll. I lördags så blev det shopping och födelsedags presenter, sen så blev det att gå på barnkalas hemma hos Syrran min, efter det så blev det att leka med mina älskade syster döttrar och Ida när jag inte orkade leka nå mer så blev det käk där :) , sen efter maten så blev det leka med lera åh gå bus eller godis ;) haha.. Efter vi gick bus eller godis så drog jag åh träffade christel micke johan fredrik åh resten av folket. Efter några timmar så drog jag hem och sov. :)
jag har blitt mörkhårig !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus