Me so horny dj porny

All that I need
is for you to belive
All that I need
is you
you rock my world baby !

Idag så skulle jag egentligen träffa emelie då. Men jag fick skjus till sätra sen så kunde hon tydligen inte komma. Så jag träffa David h istället så vi fick skjus av hans mamma sen så va vi på stan en stund rolig som alltid vännen ! Sen så när jag kommer hem (engesberg) så sitter mammas kompis här, en trevlig tös. Så börjar vi grilla osv, och har det underbart trevligt. Sen så drog hon hem så har jag bara suttit vid datan sens dett. Pöss !


I'M ALIVE

Fixat bloggdesign nu , alldeles själv !
visst det blev inte direkt så jädra snyggt, men det får duga ;).
idag har jag solat för mycket alldeles för mycket. så här röd har jag fan aldrig varit på flera flera år !
Men idag, har jag som sagt solat, sen så träffat moster. & haft det trevligt med mamma pappa bärntman & pia.
Medans dom suttit & tagit några, drinkar har jag suttit där med min fjuttiga cola & kollat på , men roligt va det iallafall! I morgon så bär det av till stan för att träffa emelie vi ska ta en fika sen så gå runt på stan ett tag !

just nu älskar jag att leva livet bara jag får leva som jag vill & på mitt sätt !
hoppas det inte regnar inatt eftersom att jag fortfarande tältar!

du är saknad hjärtat mitt, nästa vecka har jag bestämt att de bara är du och jag & vi ska tälta och ha det bäääääst!
puss

staan & ett & annat rolig dag hade jag iaf wiie

Allting den senaste tiden har känts så underbart !
skulle egentligen åka med kaisa ner på stan, men hon fick inte så det blev hanna & jennie ist.
Skulle träffa hanna utanför donken, men då såg jag tim så vi stog & snacka sen så kom äntligen hanna så köpte jag en tändare, så drog vi upp på taket för att smokaaaa, inte hanna men aa. Sen så blev tim hungrig så han övertalade mig att äta också. så vi tre drog till donken sen så kom jennie & då så drog tim hem. Sen så kom bääästa david H ner på stan, så han va gullig & fixa cigg te mig :*.
sen efter en stund så drog han också så skulle jag jennie & hanna dra till hanna sen så gick ju min buss hem hit 17:00 så tog den. Shoppade två tröjor också ;). orkar inte knäppa kort, men när jag kom hem så åt jag lite mat, sen så ränsade jag jordgubbar med lillesyster sen så drog jag pappa frida & mamma men hon satt bara och kolla på, så drog vi oh bada. skönt var deeet! sen så tittade vi på film & hade skoj., och nu hoppas jag är bästa lina kan komma hit på onsdag wiiiie !! :D
pöss så länge

All i wanna do is make love to you

är det någon söt jävel som kan fixa ny design till mig, är trött på denna :(

fan jag är världelös

Jag har gjort ett dåligt beslut, fast det var inte jag som tog beslutet?
Det kanske låter konstigt..
David du ska veta att jag älskar dig så jävla mycket det går verkligen inte att beskriva med ord, hur mycket du betyder för mig. Men det känns som att det är slutet på våran saga nu och det är ingenting som jag vill. Våra minnen, jag ler bara jag tänker på det. Vi har haft så jävla roligt under den här tiden då det bara var du och jag, vi sågs inte alls ofta, men då vet jag fortfarande vart jag har dig någonstans, och jag hade dig alltid vid min sida och det visste jag. Saknar dig verkligen du betyder så jävla mycket, Jag kan nästan inte göra någonting alls utan dig. det går bara inte. :(. Du är min ängel, det finns ingen underbarare än dig åå klarar mig inte utan dig david.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus