JuLaFtOn

Julafton idag och jag är mer än nöjd med mina julklappar,
Jag fick parfym, go girl luktar super gott, spray, pengar,  ansiktsmasker löshår osv..
Dagen började bra, och slutade inte sämre, men lite tråkigt att mormor & moster inte va här :( och inklusive Janne. menmne..
Efter kalle anka åh maten och julklapparna så drog jag hem till bästa vän och vi spelade lite gh och sen så pratade vi & skrattade lite grann ;) . Men nu vet jag inte vad jag ska göra? Använda en ansikts mask kanske.

Parfymen !


Dan före dan före .. Va vare nu igen?

Nu är det dagen före julafon & igår så blev inlägget lite personligt kanske men blev bara tvungen att skriva av mig.
Jag har inte slagit en en ända julklapp än, hur ska detta sluta ? Fick 2 helt underbara julklappar av bästa vän, är så nöjd LOVE U precis vad jag ville ha också. Mamma och jag beställde nytt löshår till mig i förrgår och det kom idag :D, skit nöjd ska lägga ut en bild fast har inte plattat mitt egna hår så där jätte noga . Men ja i morgon är det julafton! & jag längar så fruktansvärt. Tycker så synd om min så kallade pappa som ska åka ifrån täby , kl 4 i morgon bitti för stackarn har jobbat natt, hoppas körnigen går bra så ses vi när du vaknat efter det. PUSS..
S
itter & undrar vad jag ska ha för frisyr i morgon, för de har jag ingen aning om. Min älskade lillasyster ville så gärna  väcka mig i morgon när hon vaknar men de gick jag inte riktigt med på, så hon får väcka mig halv 12 istället :) , så blir det lite morgon mys så där på julaftons morgonen. om någon timme så ska jag och min älskade hund gå ner och mysa i nybäddade sängen, och hon ska få lite julgodis bara för att hon är så söt, och medans så ska väl jag slå in julklapparna. Känner mig lycklig för en gångs skull !! Sitter och pratar med underbart folk på msn också.. Men skriver ett litet inlägg i morgon puss & kram & nyp i stjärten !!!


....

Du har alltid funnits där för mig, sens dagen jag föddes. Både du jag & Daniel har haft en lagomt så tuff uppväx tack vare våran ''pappa''. Men som du sa tidigare idag, så har han gjort en sak bra. Och det va när han skapade oss tre, och det är det bästa han har gjort, i hela sitt liv. Även fast han inte tycker det så tycker jag det, och ja vi har varandra.. Men Linda wenngren, min älskade syster glöm inte att  som jag alltid har sagt, så kommer jag alltid att ställa upp för dig vad som än händer, inte nog med att jag älskar hela dig så har du 2 helt underbara barn. Mina syster döttrar, som jag älskar mer än allt annat. Kommer ihåg telefonen ringde när jag va 10år gammal, och mamma svarade då berättade du att du va gravid med Lilla engla. Efter ni hade pratat i ungifär 20minuter så berättar mamma för mig att jag skulle bli moster och jag blev så oerhört glad, kändes som jag fick ett liv om på nytt ett helt nytt liv utan brister. 2år senare, så va du gravid med Tindra, och den dagen kommer jag inte heller att glömma. Tindra och engla, jag älskar er och kommer ställa upp & alltid finnas där för er i vått och tort. Linda nu ska du flytta ifrån sätra, och det gör mig jävligt sårad. För vi som har fått en sån bra kontakt igen , oh nu käns det som att det bara förstörs. Men det ska den inte, jag tänker komma till dig på ett eller annat sätt..

Men vad pappa har gjort oss, kan ingen ändra på eftersom det är gjort. Men jag har mått dåligt i hela mitt liv för honom, och dom åren går inte att få tillbaka även om jag hade velat det. Jag viste redan när jag pratade med honom i telefonen och jag hörde hur irriterad han va att få prata med mig. Det har varit så fruktansvärt. ''Pappa'' jag önska nästan att du kunde ringa mig en dag så jag fick säga precis vad jag tycker om dig. Vet att du inte kommer läsa de här men jag skriver ändå vad fan du har stält till med.

DU HAR FÖRSTÖRT HELA MITT JÄVLA LIV OCH DET KOMMER JAG ALDIRG ATT FÖRLÅTA DIG FÖR, FÖR JAG HAR LEGAT NÄSTAN VARJE KVÄLL OCH GRÅTIT FÖR ATT HOPPAS ATT DU EN DAG SKULLE KOMMA OCH SITTA VID MIN SÄNGKANT OCH SÄGA ELIN MIN ÄLSKADE DOTTER JAG ÄLSKAR DIG  MER ÄN ALLTING ANNAT SOV SÅ GOTT SÅ SES VI I MORGON!!! MEN NEJ DEN DAGEN HAR ALDIRG KOMMIT OCH DEN DAGEN KOMMER INTE ATT KOMMA HELLER DET VET JAG FÖR DU ÄR EN SÅN EXTREMT STOR JÄVLA IDIOT. KOMMER DU IHÅG VAD DU SA NÄR DU RINGDE MIG NÄR JAG GICK I 4:AN ? JAG GICK I 4:AN JAG VA INTE GAMMAL DÅ ALLS. MEN ÄNDÅ SÅ SATT DU OCH SA ELAKA SAKER TILL BÅDE MIG OCH MIN MAMMA. JAG HAR BILDER I MITT HUVUD DÅ JAG BARA VILLE TA MITT LIV, DÅ JAG INTE ORKADE NÅ MER, JAG SÅG DIG JAG SÅG DIG HELA JÄVLA TIDEN. JAG DRÖMDE MARDRÖMMAR VARJE NATT KUNDE KNAPPT SOVA LÄNGRE, VÅGADE INTE SOVA SJÄLV LÄNGRE. MEN EN SAK SKA DU VETA ATT OM DU FÖRSÖKER FÖRSTÖRA FÖR MIG MIN BROR ELLER MIN SYSTER IGEN SÅ MENAR JAG DET, JAG KOMMER ATT GÖRA DET JÄÄÄVLIGT TUFFT FÖR DIG ?!?! ÄR DET UPPFATTAT... SÅ PASSA DIG JÄVLIGT NOGA..
BÖRJAR FAN GRÅTA NU FÖR ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD SÅ VILL BARA SLÅ IN PANNBENET PÅ DIG.

nej jag har bestämt att du är inte värd mina tårar. men daniel och linda, en sak ska ni veta att vad som än händer till & med den dagen jag dör kommer jag vaka över er och skydda er ifrån allt ont.
Önskar tiden pappa förstörde gick att få tillbaka men det går den inte.

Lucia .

Jag har inte bloggat på länge, eller vad säger ni ? Tycker det är tråkigt att inte få nå kommentarer, TRÖKIGA DATANÖRDAR...
Jag har inte kunnat sova i natt för att jag har haft så fruktansvärt ont i brösten, vad äre för fel är alldeles ömm.. Men ääh går väl över tillslut iaf, imorse så kom jag i TID tycker jag va ganska så bra det va lucia tåg, roligt åh höra hur falskt vissa killar sjöng ! hehe.. Om ungifä 45minuter så ska jag på lucia tåg igen, på dagis frida ville att jag skulle komma och mamma jobbar så har ju inget annat val haha.. I skolan så skrev jag mest en berättelse om mitt allmänt sorgliga liv, va fakstiskt inge kul om jag ska vara ärlig fast ja jag gjorde det iaf. Jag har tänk på att jag har börjat förlora nästan allting jag äger och har ? alla jag älskar bara drar i från mig, och så har det alltid varit. DET FINNS INGET JOBBIGARE. Vill inte prata om varför jag började tänka på det helt plötsligt. Jag är hungrig men ska jag äta eller ska jag inte? det är nog det som är frågan. Jag vet inte om jag orkar resa mig upp och bre en smörgås, allting är jobbigt och ja . Fan vad jag gnäller men låt bli och läs om du inte orkar läsa.
Jahapp glad lucia elr vad säger man ?


Bilden är absolut inte omgjord.

film

Just nu kan man ju inte vara någonting annat än glad. Nu har dom äntligen lagt upp Bröderna karlsson fan vad göött ! Så ska kolla på den filmen nu och samtidigt äta rostad macka med hallonsylt på ! så jävla gott haha. Och är ledig hela veckan så det är ju jävligt gött.. Ha det så bra puss !!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus