SVENSK SOMMAR KAN VARA FARLIG !!!

Jag känner att jag egenligen inte har tid med att blogga överhuvudtaget. Men det är kul att skriva lite smått lite då och då ! ;D Just nu gör jag ingenting. Men igår så va vi iväg till GÄVLESTRAND och bada och sola så hela min kropp är röd (tomat) och älsklingens också tihiih (a) Och johannas rygg uaah.. :( idag åkte jag ner på stan ganska tidigt för Sebastian ringde och va själv så cyklade nästan på engång.Sen kom älskling :D hihi, och johanna :D Varit med dom mest  hela dagen. Uah så min kropp ser ut blir ingen sömn i natt heller känner jag ! usch vad det är jobbigt att leva ibland. Fan svensk sommar kan vara farlig den också ;)
Imorngon ska jag och johanna vara gulliga och gå ner på stan och träffa älsklingen min för att han gibbar nu inatt så han slipper vara ensam fan va gulliga vi är ibland LOVLEY! :D
Tänkte lägga ut en bild på min solbränna men haha vettefan vad  jag gör för min men aa haha...


glad midsommar

Tänkte bara önska alla mina vänner en glad midsommar!
har inte kunnat blogga på flera dagar pågrund av att min data har pajat ! och jag sitter nu hemma hos syster och bloggar tur att hon finns ! love u..

Imorgon är det en månad med mig och älskling ! love u baby, bästa dagarna i hela mitt liv ! Du vid min sida föralltd ! kommer alltid att  älska dig.
Nu står syster och gnäller att jag ska skynda miiig såå puss heej !!

Svar på tal.

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Rosa
färg 2: svart/vitt
färg 3: militärgrönt

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Om jag har…
Fått ditt hjärta krossat: Ja.
Träffat någon som förändrat ditt liv: JA
Fått reda på att någon har pratat om dig: a
Kysst en kompis: Ja

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: haha jadu.
Vilken tid vaknade du idag: kl 08.00
Vad gjorde du igår runt midnatt: Kommer inte jag ihåg :o 
Någonting som du längtar till: Träffa älskling i morgon !
Senaste gången du träffade din pappa: 14årsen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: alldeles för mkt..
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Nää, jag tror fan inte det!
Vad gör dig irriterad just nu: att du är dum i huvudet?
Långt eller kort: Vi säger väl långt?
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag inte lägger min deprition på någon annan..

DIN FÖRSTA:

Operation: Aldrig hoppas ja
Piercing: Hål i naveln, överläppen och öronen. Men tagit ur alldeles nyss i naveln.
Tatuering:
Bästa vän: Johanna !
Sport: Fotboll.
Husdjur: Hund
Vaccination du minns: Svininfluensa
Förälskelse: Jeppe
Alkohol du drack: öl

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller pussar: Båda samtidigt
Kortare eller längre: Längre…
Romantisk eller spontan: Romantisk
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar!!



Jag ser inte ett dugg normal ut meenmeen.. ;)


heej :D

Hej bloggen. Jag hade helt och hållet glömt bort att skriva här.. fast jag lovade förlåt =P . Jag har fan haft både blont och rött hår medans jag inte har skrivit på denna blogg det är mkt som hänt nu nör jag tänker efter ;o .. Igår så kom älsklingen hem till mig , efter en stund så drog vi iväg till ica och sen till Danne. i typ 20min? sen så åkte vi till stan och käkade, efter en stund mötte vi upp Johanna och drog iväg till a-berg och ångrade oss ganska så hastigt haha. Så åkte hem till ljuvliga sätra istället HÖHÖ.. Hon skulle äta sen hem till mig och kolla ''film'' :P runt 11 drog vi och köpte godis och grejer sen iväg hem till henne. Älsklingen tog bussen ifrån ica och drog till bror sin. Jag och syster Johanna somnade runt, 5 tiden och skulle upp kl 8 för att göra oss klara för furuvik. Så johanna klev upp kl 8 och jag kl 9 . Sen blev det tåg dit haha tåg luffade ganska kul xD... vi går runt och kollar på djur jätte söta djur ! förutom ormarna uaah.... Sen hämta mackor vänta på hennes familj, sen så provade jag på att åka alla ''läskiga'' karuseller som jag aldrig har vågat åka förut :o det va ju as roligt hehe.. Så nu jävlar ska jag till furuvik igen (a). . . Sen så ringde jag morfar och fick cash så jag kunde äta :D ! på donken sen så hem och sen hem till johanna.. Och nu ligger hon och sover och jag ligger och är skit hyperaktiv ! stackars mig ;) haha, ska snart väcka körringen ! :)

Den 24Maj 2011 blev det jag och Jesper och jag är så otroligt lycklig för det, har aldrig känt mig såhär lycklig med någon förut du gör verkligen mina dagar älskling ! vad skulle jag göra utan dig? en månad redan? eller ja på fredag men gud vad tiden går fort nääär man har roligt? Ska gööra allting för att det ska funka mellan mig och Jeppe, precis allting. Det är han som gyller mina dagar med glädje ! love u darling <3

Saknat bloggen.

Jag vet att jag bytte blogg och skit ? Men det är det att jag tycker mer om blogg.se än nattstad ? Det suger ju fattar ingenting där ?! Är jag väl inte ensam om hoppas jag ? Ska börja blogga här nu iaf ! saknat denna blogg som satan !! Så nu fortsätter jag att blogga här och skriver om min sommar ! :) hare så gött !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus