inge internet ingen mobil..

Kan inte blogga nu på ett tag, min dator är paj. Och min mobil räkning har mamma glömt bort att skicka in så kan inte blogga genom telefonen heller. Så känner mig helt rubbad. Kan inte göra nånting hemma, är sjukt jobbigt ska ni ha klart för er :P men skriver nog mer i helgen så blir dålig uppdatering nu framöver.


Fredag ! Eller snart...

Ligger i säger bredvid mitt vackraste hjärta har haft jätte roligt idag, förutom denna huvudverk jag får nu när våren är Påväg blir alltid så !:(
Men hoppas den är borta i morgon för då funderar jag & älsklingen att stanna hos Elias ett tag & umgås lite ! Känns som att det va längesen vi gjorde någonting kul nu ! Skriver mer i morn somnar snart natti !


Underbara dag.

Gud vilken underbar dag detta har varit . Jag och älskling hade det jätte mysigt och roligt , glad över att du kan ha din fåniga sida ;) haha. Vi drog till Jimmy & lämnade säng sängkläder osv till trollungen ! Och vart jätte glad när hon var hemma !:) dröjer lång tid tills man får va liten igen och leka med henne nu ju! Sen drog jag och älskling till baddys käkade och hade det mysigt sen träffade vi härligt folk ! Sen drog han hem runt halv 8 så drog då oxå och nu ligger jag i ett varmt och härligt bad och bara tänker på hur lyckligt lottad man faktiskt är ! :D mannen i mitt liv å vad jag älskar dig !
Nä nu måste jag börja rappa på , va nått på 5an jag skulle se kl 9 men glömt vad det var haha ! Kanske skriver senare !:)


Men kul .

Vaknade nyss, har en sprängande huvudverk & är hur trött som helst . Så ska upp nu & sminka mig sen blir det ta en Alvedon & en inprem ! Kan ju inte bli sjuk nu när det börjar gå emot helgen !;) haha. Men iaf skriver nog efter skolan eller senare ikväll !:)


GOD NATT

Är sjukt trött så ska strax stänga av tvn och sova . Köpte ny plattång idag ny bh sen va de nog inget mer ? Aja i morgon ska jag mysa med mitt hjärta längtar ! Ses i morgon ! :)


skolan ;D

Sitter just nu i skolan & har extremt tråkigt. Väntar på att vi ska börja igen så man äntligen kan få åka ner på stan så jag får färga håret någon gång ! haha :)
Efter färgningen , så blir det ta  en promenad med dill. Ska bli skönt som satan känns att det verkligen behövs nu :)
Skriver mer ikväll, hoppas håret blir blondare så får ni se bild ikväll hörs hej ! :)
Mosters 3e go troll !

Du har stulit mitt hjärta & du får lov att behålla det livet ut.

Ligger just nu i sängen har äntligen pratat med älskling en liten stund tills hans mobil dog igen eller nått. Inte smsar med honom sen kl 11uscha jobbigt värre ! :)
Tänkte sova efter bigbrother känner att det vore skönt med många timmars sömn så kliver ja upp kl 8 det blir suveränt !:)
Imorgon efter skolan måste jag ner på stan & köpa ny plattång & sen in på banken & efter det köpa hårfärg och färga håret& förmodligen köpa skinjackan i morgon oxå !:)
Saknar mitt gull hjärta, jobbigt att vara ifrån kärleken men så härligt med honom ! Men bra att vi inte umgås varje dag ! Så som det förmodligen kommer att bli nu på sommarlovet !:)
Aja säger väl gn då . Glömde säga detta igår fyfan vad skönt att stripp hönan åkte ut !;)


Måndag...

Vaknade upp bredvid mitt vackra hjärta, som var jätte mysig ville inte gå upp bara ligga kvar och mysa men tillslut vart klockan 15lver så fick skynda oss! Gått i skolan varit hemma 1,5 timme nu ska snart börja med käk & sätta på mig älsklings tjock tröja som
Är super varm & förlitan för honom hehe !


Söndag.

Min helg har varit hur underbar som helst , kände mig som 3år igen när jag plaskade i vatten pölarna med Alexia & Jesper haha längesen man hade såhär roligt. Haft så sjukt trevligt nog bästa helgen på riktigt riktigt läge om jag ska vara riktigt ärlig !
Jag & älskling har precis lagt oss ner i sängen , och ska strax sova. Så glad över att jag har honom !:)
Nä ska kolla runt lite nu sen blir det sussa gott bredvid älsklingen & upp till helvetet i morgon igen ! Men bara kämpa mig igenom det ju snart en mysig helg igen !;) natti natti.
(hihi blir moster nu inatt igen lycka till älskade storasyster ! Nu vet jag 2 storesytrar som är super lyckliga ! & även eran moster älskar er ! )


Tacomy med älskling.

Skulle skickas för längesen men glömde bort att publicera !..


K Ä R L E K


Sant.


Det är ingen konst att vara lycklig, när allt är bra.

Dagen började med skola, kände mig allmänt nere så orkade först inte gå. Men så fort jag reste på mig och drog iväg blev allt bättre, ( vaknade på fel sida ) och skolan var som en vanlig skoldag. Sen smsar älskling och fråga om vi skulle ses vilket jag trodde att vi inte skulle så blev såklart överlycklig ! Han kom hem te mig vi mös och skratta så tog han halv 4 bussen till stan sen hem ! Va lite jobbigare dock men träffar honom i morgon också ju !:D sen hela helgen så har inget att klaga över, har städat på rummet & la i första tvätten för en stund sen , nu väntar jag bara på att dom maskinerna ska bli klara sen så blir det turktomlaren. När det är klartt så blir det att ta ett långt & ljuvligt bad & sen kika på bb och sen sova ! Skiter nog mer lite senare !;)


:)

http://www.adsettings.com/scripts/reg_click.php?aid=392&pid=20518" target="_top">http://www.adsettings.com/scripts/gen_img.php?aid=392&pid=20518" width="468" height="60" border="0" />


Det sägs att tiden läker alla möjliga sår.

Din kärlek
Ditt sätt och se
Ändrade min bild – livskvalitet
Rock n roll så långt bort från koll
Spelar roll om inte allt har kontroll


jag vet inte..

Jag vet inte på vilken blogg jag ska blogga på? Började på nattstad igen för att man tjänar pengar på den, men sen så såg jag på jennofers blogg att man även kan tjäna på http://blogg.se">blogg.se ? Så ska försöka få igång det så börjar jag ned att tjäna pengar på denna & fortsätter att blogga :)


Mitt lilla pysslande .


Inte haft ork.

Jag har helt seriöst inte haft någon ork i kroppen till att blogga . Har varit mycket nu & sen är det ju lov också så det är oxå en anledning !
Idag gick jag & älskling till stan i den fina solen . Träffade hans bror sen åkte dom hem så tog första bussen som kom så åkte jag hem kikade film satt vid datan & ja bara tog det lugnt . Sen pysslade jag med syrran å duktig känner ja mig !;) haha.
Ska upp halv 10 i morgon för måste verkligen tvätta sen går jag ner på stan halv 3 å hoppas på vackert värder ute så man slipper frysa annars blir det bussen iaf. Sen går jag på bio med älskling & har en riktigt mys dag ! Firar våra 9 månader vi hade förra fredagen . Puss.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus