Jobb snobb..

Idag så slutade skolan vid 11:15, rätt så skönt faktiskt. Men när jag kom hem så var det ett stort, jobb här. Jo just det att fixa med reklamhelvetet,  Christel hjälpte mig och fick lagomt så ont i ryggen efter åt. Sen så har jag väl hjälpt till lite här och där, sen så har jag faktiskt inte gjort så mycket mera. Puss åh kram !
och önskar er alla en trevlig helg!





B
ilder som jag knäppte igår dårå!

Söndag

Igår så va jag med Bruden min, och sen lill grabbarna haha :p. Hade faktikst riktigt jäkla roligt :),
Fast skrämde bort 3 killar, :P. hehe. Men har en enorm huvudverk och undrar vad denna dag har att erbrjuda?
Ska nog inte göra så mycket alls, ska nog be någon köpa cola åt mig eller så blir jag väl tvungen att gå iväg och köpa den själv iaf. Åh juste lita aldrig på någon, det är ingen ide att ens lägga ner sin energi på folk. För dom är iaf lika cpskadade, iaf gävle killarna, eller vad ska man kalla dom ? :) haha jävla töntar hela bunten.
Blir nog att träna idag, om huvudverken försvinner någon gång. Nästa helg kommer min älskade hem igen hoppas jag :D :D :D !
Hoppas ni hittar på nått kul denna söndag :).

Piece of my heart

Blev väckt ganska så tidigt, för skulle passa frida när mamma åkte och bytte byxor.
Ganska så drygt faktikst, eller inte alls. Hon satt bara på sitt rum oh jag låg och kikade på tv, så det va ganska så skönt. om några timmar så blir det kyckling tacos, Det gillar jag ju lagomt så mkt.
Snart så går jag ner och tar ett lågnt och varmt bad, sen senare. Va med Dill? :D.
Det vet jag inte riktigt än, men det får vi väl hoppas, eftersom jag kunde inte va med ungen igår, så det får väl bli idag hoppas jag :D.
Äh, nu lägger jag mig i ett bad ha en sån skön dag alla :)


Idol, kan ju få en på dåligt humör ibland.


Jag gillar verkligen Linda Eriksson, hon har en fantastiskt röst, och jag är verkligen glad över att hon fick stanna.
Men Sassa är ju också otroligt duktigt, det är det många som är nu i idol, detta år. Hade velat se Sassa åh linda i slut finalen. Men fick inte som jag vela.

Tycker du samma sak som mig, eller vad tycker du, kommer du också att sakna henne? :(

Ja men det kan man ju också säga!

Laddade ner en ny design på http://www.bloggdesign.nu Hittade jätte mycket snygga designer.
och är absolut jätte glad över att det fanns den sidan om jag ska vara riktigt ärlig, har ju som sagt inte velat blogga för att min design har varit så himla ful, men nu är den bara allt för jävla snygg haha ;).
Jag har inte gjort så mycket idag, mer än varit hos bup skit roligt eller inte. Kanske blir anti depp för mig då, Men skönt att äntligen (kanske) få gå där och prata i veckorna så kanske jag börjar må lite bättre iallafall. Ska egentligen plugga nu, på en FREDAG men jag har ingen större lust med det alls, för jag är alldeles för rast lös, och ja vad ska jag säga mer? Eller kan berätta lite grann om dagen, jag kom till skolan hm, 5 över 9? vid 10 tiden så hade vi matte prov, men fick panik för christel blev klar före mig så fick ju bara G när jag vet att jag skulle kunna få VG,eller så överdrev jag lite grann där. Men när Urban (läraren) frågade mig hur man gjorde med uppgifterna så kunde jag dom, men som sagt blev för stressad. Orkar inte skriva nå mer än att jag sitter här och skriver med folket på msn ;D.


pöss

Jag vet inte men jag känner mig helt cpskadad nu.
Jag gråter för nästan minsta lilla åh tycker allting är gulligt, det kan ju inte vara min PMS för så här har det aldrig varit förut. Är typ hur känslig om helst.
Tankar snurrar runt i huvudet på mig, åh jag vet inte vad jag ska göra.
Har ett namn i huvudet.
har en person i mina tankar, som jag inte kan få tag på för har inge pengar på min telefon så jävla tragiskt. Men nu ska jag ta mammas telefon puss!!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus