Du gör mitt liv .

Tänk att jag har funnit världens finaste & underbaraste kille ! Om en vecka idag har vi varit tillsammans ett helt år & det är det bästa, roligaste & underbaraste året jag har varit med om i hela mitt liv . Är så sjukt stolt över dig , älskling Så det går faktiskt inte att beskriva det med ord. Jag är världens lyckligaste tjej som äger världens finaste diamant. När jag ser hur du leker med Alexia , så vet jag att det är dig jag vill skaffa barn med , att det är dig jag vill tillbringa hela mitt liv med & att det är dig jag alltid kommer att älska livet ut. Du är solen som lyser upp allt det mörka över jorden .

Jag kommer alltid att älska dig , även fast du har fått mig att gråta & fått mig att må riktigt dåligt . Så har du alltid kämpat dig fram & tröstat mig och fått mig att bli samma lyckliga tjej igen efter bara några enstaka minuter.
Jag är så otroligt glad över att vi fann varandra, och att du bara är min. Jag kommer alltid stå vid din sida vad som än händer för du är mitt livs underbaraste skatt.

24 maj 2011 det är de datum jag alltid kommer att minnas nu dag & miljoner år framåt , jag har världens finaste pojkvän & jag längtar till våra framtids drömmar äntligen går i uppfyllelse , jag lovar dig en sak här oh nu och det är att jag alltid kommer att hjälpa dig när du har det svårt & att jag alltid kommer att älska dig tills hjärtat säger stopp.<3

 

 


Kommentarer

FlizanLizan

hejsan



Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

14:14:36 / 2012-05-21 - http://flizanlizan.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
href="http://www.vinnpresentkort.nu">www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus