Mycket ....

Det är mycket som hänt som jag inte tänker skriva ut. Men är en väldigt jobbig period , bra att jag har en sån underbar kille iallafall. Hade skrivit ut det om det inte hade varit sånt jävla skit snack i Gävle .
Nä idag gick jag i skolan, var bara deprimerad. Åkte ner på stan för att träffa älskling, och direkt när jag ser honom får jag ett leende på läpparna ! Som jag älskardig. Vi skrattade mest och hade det trevligt.
Just nu ligger jag i sängen. Ska noppa ögonbrynen sen tvätta håret med silvershampoo. Tänkte testa två gånger på raken för bättre resultat sen hoppas jag mamma är gullig nog och klipper mitt hår. Är ledig i morgon iaf en positiv sak. Nä nu ska jag Hoppa in i duschen have à nice day!


Haft annat för mig.

Hej förlåt för att jag inte har bloggar men känner att jag verkligen inte haft tid eller orkat. Och så kan det bli ibland. Men denna helg har varit helt underbar, i fredags hämtade vi Alexia på Brynäs . Sen tog vi bussen till älskling och i lördags runt 11 drog vi till mig för att fika och fira lillasyster. Och efter det åkte vi till Jespers mormor & morfar & åt mat & fikade. Och igår började ju nya bb? Alltså vad har hänt med det? Vad är det för människor dom tar med in ? För hoppas det blir bättre . Annars slutar jag kolla : ) . Vaknade för en stund sen, jag är ledig idag & älskling är i skolan han kommer hem halv 2 typ. Om ungifär 3 timmar funderar på att gå ner & kika tv tills han kommer hem. Men Gud så jag saknar honom. Ha en bra måndag alla andra där ute i skolan / jobbet ;)


Gym

Vaknade bredvid mitt vackra hjärta i morse :)
Sen skolan så klart , och efter det gynnade jag med min underbara vän Jennifer !:) tränade stenhårt SEB drog vi till mig jag duschade , åt sen åkte vi till stab kollade kläder , skrattade & träffade gammal människor !:)
Nä nu ska jag mysa med vovven å sakna mitt hjärta ! Äckliga måndagar !:(


Längesedan .

Nu var det längesen jag skrev. Har liksom helt glömt bort det och det är jag ledsen för. Idag hade vi nationella usch fy & blä. Och slutade kl 1 väntade på Jennifer & Sofie i en & en halv timme. Käääärlek. Så när dom kom satte vi igång med att gymma. Har ont redan nu ikväll men det skitar man väl i ! Ska ju få sommarkroppen. Vilken många tycker är idiotiskt att sägs men jag trivs mer med mig själv när jag är smalare & har byggt lite "tjejiga muskler" :) men iaf efter träningen åkte jag Sofie & Jennifer till stan. Mötte älskling, gick runt och mest pratade! Vi tog 17.05 bussen hem igen. Kollat filmer ätit osv.skrev egentligen ett inlägg förra helgen då min svärmor firade att hon blivit 50. Men det hade jag tydligen glömt att skicka. Men det var jätte trevligt. :) tänkte läggs upp lite bilder nu ifrån senaste veckan god kväll !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1465939/images/2012/pic_188652879.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1465939/images/2012/pic_188652882.jpg" class="image">


Oh yeeeeeeeah

Just nu kan jag helt ärligt säga att jag hatar Sveriges väder! Håller på att frysa arslet utav mig & inte nog med det, det snöar hela tiden & blåser hur mycket som helst.
Vaknade hemma hos älskling, efter det så drog vi till bussen han till praktiken & och jag till skolan. Hade prov kl 10 och fick G är sjukt nöjd haha. Nu ska jag ut med hunden & efter det så blir det äta någonting, lite smått. Tar bussen ner på stan 15.37 och böter upp Jespers bror och tar bussen till älskling som hoppar på vid trödje. Är så sjukt trött och har träningsverk men bara i magen däremot !:)
Skriver nog mer ikväll hörs !:)


My day

Har tränat med Jennifer & Sofie. Efter drog vi till mig å sen till stan och Jennifer åkte hem. Är med Sofie som äter å själv dricker jag bara en cola är själv sugen på käk men à . Snart kommer älskling sen åker vi till honom !:)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus