♥kärleken till dig.

Vi har varit tillsammans i 13månader på missommardagen.
Dom underbaraste månaderna i hela mitt liv, jag är så lycklig över att jag funnit en sån pass underbar person som du är. Vi har alltid roligt tillsammans, jag är så lycklig med dig & jag lovar dig det går inte att beskriva med ord hur mycket du faktiskt betyder för mig. Du är min lilla ängel, mitt hjärta min prins ja mitt allt !
Jag har aldrig i hela mitt liv älskat någon så mycket som jag älskar dig, du gör mitt liv värt att leva.
Du är så vacker när du ligger här bredvid mig , med telefonen i handen & bara försöker konsentrera dig. Du är så underbar du är allt jag någonsin behövt för att vara lycklig.
Du är den största skatt man någonsin kan hitta, den bästa killen som vandrar på denna jord.
Utan dig bredvid mig skulle jag inte klara av att kliva upp varje morgon jag skulle inte, orka någonting. Du har verkligen förändrat mitt liv & jag har aldrig varit så fast vid en & samma person så här länge. Du är verkligen bäst, fast jag är lite bättre då men haha.
24maj 2011 blev vi tillsammans en underbar dag.  24 maj 2012 förlovade vi oss också en helt underbar dag ! Jag älskar dig verkligen Jesper du är världens underbaraste & jag är så glad över att det är du &  jag hoppas att det förblir du & jag livet ut. ♥


Vi hör ihop som två pusselbitar.

KommentarerName Mail Blog

Trackback
href="http://www.vinnpresentkort.nu">www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus