Första texten till Älskling.

Jag vill bara skriva av mig några rader. Jag känner mig alldeles konstig det pirrar i hela kroppen så fort jag ser dig eller pratar med dig så känner jag mig alldeles levande. Han kom som en vind och drog mig ur all skit som en gång fanns och som tyvärr alltid kommer att finnas men inte på samma sätt. Jag älskar att kyssa dig & när du tar tag i min hand, och håller den hårt det känns som att du aldrig tänker släppa taget & det får mig verkligen att må bra. Du tar inte mig för givet utan du tar mig för den jag verkligen är.
När du ser mig i ögonen och jag ser dina vackra blåa ögon och ditt fantastiska leende blir jag varm i hela kroppen. Du är den underbaraste killen jag har träffat under snart mina 15 år. Du ser på mig om det är någonting som hänt du känner igenom mig om jag är orolig eller trött. Som du sa till mig igår " att jag är den bästa du träffat och att jag gjort dig till en bättre människa och att du inte visste vad du skulle göra OM drt tog slut mellan oss " men älskling om du är trogen och samma människa som du är nu kommer det att hålla hela livet ut. Svarade jag dig och det ligger en ganska stor tanke i det.

Ge mig en chans och jag ger dig allt jag har du vet vem du är & du stavas underbar du är det vackraste som finns och som någonsin kommer vandra på denna jord. Låten om dig älskling : )


KommentarerName Mail Blog

Trackback
href="http://www.vinnpresentkort.nu">www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus