SARA GÄSTBLOGGAR HOS ELIN!

Tjenare  förfan, hur står det till med er gobitar? =)
Jag har grymt ont i mitt huvud, och där insåg jag att huvudverk kan komma plötsligt. ajaj!


Sara Persson heter jag, Pappa tyckte jag skulle heta Elin eller Sara men de flesta av deras vänner tyckte Sara, jag är glad att det blev så. Namnet Sara betyder 'prinsessa". Namnet har använts i Sverige sedan mitten på 1400-talet och kom in i almanackan redan på 1600-talet.
Jag har även två mellan namn Mona och Amanda, ganska neutrala men gillar inte alls Mona så mycket. Jag föddes den 8augusti 1994, Min familj består av 8 medlemmar inklusive hunden, i ålders ordning äldst först Pappa, Mamma, Jonas, Henke,Mange,Camilla,Filip och Charlie

Ifall ni läser om mitt stjärntecken lejonet så kan ni få ut det mesta om hur jag är. Lever mitt liv på ett kreativt sätt och vill gärna att andra ska veta det. Jag tror på mig själv, De flesta skulle nog tro att jag bara gillar att festa, men i själva verket är jag seriös och ansvarig, och stark.
Annars upplever jag mig själv som en väldigt envis, och tillförlitlig person, jag håller alltid det jag lovar. Jag är riktigt mörkrädd, Jag har ett bra minne, har även ett fotografiskt minne, vilket betyder att jag kan minnas bilder och texter så bra att jag kan se dem framför mig och sedan läsa av det. 

sysselsätter mig med en hel del saker, Jag älskar att fota, umgås med ävnner och lyssna på musik. Musiken är väldigt varierad, jag har nämligen igen musiksmak, tycker om nästan allt, men försöker undvika Hårdrock, Heavymetall, Dansband osvosv. Skulle aldrig kunna leva utan något att göra, har mycket energi och behöver något att gör mig av den på, därför väljer jag något kreativt.

klicka HÄR för att komma till min blogg.







och elin, när du läser det här. så vill jag att du ska veta att jag älskar dig så otroligt mycket.du är alltid mycket bättre& starkare än vad alla andra är. egentligen ville jag bara säga tack; tack för att du är min vän  tack för att du förstår så bra som du gör och tack för att du alltid har funnits där för mig!
och jag hoppas du vet att jag alltid finns här för dig också.. <3


Kommentarer

Anonym

aaww gulligt älskar dig skit mkt!

10:05:59 / 2009-12-08 - http://bbloggelin.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
href="http://www.vinnpresentkort.nu">www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus