Hur mår jag egentligen.



Jag mår inte ett dugg bra oftast så brukar jag inte veta varför men nu vet jag.
Livet som inte är värt att leva, utan dig.
Jag ska berätta lite av det nu.
Just nu så känns det som att min alldeles egna syster försöker glömma mig, hon ska flytta från Gävle med barnen. & skapa ett nytt liv, jag tycker tyvärr inte att du ska flytta för vi ses knappt nu? det var kanske 2-3 årsen? så varför inte ses?. Men jag tänker ju på dig varje dag var minut & varje jävla sekund, det är inte lätt attt glömma folk som står så nära en, så om du någonsin skulle fråga om jag glömt dig, så nej det går tyvärr inte.

J
ag tänker ganska mycket på döden & min vackra morbror, vet att du har det bra där uppe.
Mamma går det inte att prata om när det gäller honom, så jag vet inte så mycket även fast att jag vill veta så mkt.

Och emelie, gör aldrig mer om detta, jag älskar dig hjärtat, och jag finns för dig & det kommer jag att göra ända tills jag dör så glömm aldrig bort det.

Rebecca,
jag vill verkligen inte att du ska flytta härifrån, ifrån själva gävle.Det kommer bli tomt utan dig och jag tänker på dig alldeles för mycket, Jag vet att du inte heller vill flytta. Men vi får försöka ses ändå, eller försöka vi måste ses. För det känns redan nu som att vi börjar komma ifrån varandra & det är någonting som jag verkligen inte vill. Du är en fin människa & glöm aldrig bort mig & lova att aldrig glömma att jag finns hos dig vid din sida hela tiden! Den dagen jag dör, som kommer hända någon gång, då ska du komma ihåg att jag fortfarande finns i din närhet. För det har jag gjort i 4 år  & jag kommer aldrig att sluta göra det heller. älskar dig mina fina underbara vän.

tänkte bara berätta, att jag skakar i hela kroppen & är kall svettig då&då. inte ett dugg roligt  jag känner att kroppen inte orkar mer & jag orkar inte heller nå mer, allt känns så tungt.

De där är inte allt men skrev bara lite grann för orkar inte skriva nå mer just nu.

Anton, jag ville bara berätta för dig att jag är så glad över att du bryr dig & över att du finns vid min sida. Glöm aldrig att jag alltid kommer att ställa upp för dig vad det nu än är, jag kommer alltid att finnas där vid din sida när du vill, och även när du inte vill.

Kommentarer

amandah

eller hru varen ! :) <3

20:51:53 / 2009-12-09 - http://fiaamandal.blogg.se/

amandah

haha va? <3

16:28:48 / 2009-12-10 - http://fiaamandal.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
href="http://www.vinnpresentkort.nu">www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus