2011.

Hur mitt år egentligen har varit?
Ibörjan av året så hade jag noog mest självmordstankar näst in till hela tiden, jag drack väldigt mycket inprensip varje dag. Jag kom bakis till skolan ganska så ofta. Jag va ganska så nära att börja prova droger? Men det vägrade jag och jag är fortfarande sjukt glad över att jag nekade.. Jag sov knappt nått på nätterna för att jag va så otroligt rädd över dom jag kände, som för det mesta låg på spyket. Dom närmaste till mig hamnade där, jag va där ganska ofta och hälsade på. Jag ville själv åka in då ? jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tänkte med? tänkte nog mest inte alls utan ville nog vara lite mer som alla andra .. Glömmer aldrig dom orden mamma sa till mig dom orden betyder verkligen och det gör dom fortfarande, den ända jag kunde prata med va mamma och johanna hur jag verkligen mådde.. och alla gånger jag suttit och bölat framför min egna lärare för att han försökt hjälpa mig att berätta hur jag verkligen mår? för att han ställt upp och funnits där för mig ? Att den ända som såg hur jag mådde va min egna mor min nya vän och min lärare? alla andra sket i mig överhuvudtaget.. det va bara deras liv som existerade.. Emot i början av året så drack jag hela tiden ? och nu kanske jag dricker varanan månad och då dricker jag inte ens satt jag blir stört full? som då..

Sen : blev jag och johanna bästa vänner vi va med varandra varje dag och hade bara roligare och roligare för varje dag som gick , vi började kalla varandra för systrar och med tiden blev vi som systrar började slåss, började bråka som systrar . jag älskar dig och kommer alltid att göra det !!!!
Johanna fick mig att träffa min kärlek, att våga kämpa mig in i ett förhållande. ( innan vågade jag inte det hade gått över 1 år sen sist jag va tillsammans med någon.. ) Och jag kan säga att jag aldrig har varit lyckligare nu när jag har min Jesper. Jag älskar dig över allting annat ! <3 <3

Så ja jag har börjat skratta igen, jag har börjat kunna prata ut hur jag verkligen mår, och jag har vågat börja varit mig själv igen. Så det har hänt mycket på det här året.


Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback
href="http://www.vinnpresentkort.nu">www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus