Jag längtar till julafton?

fick sluta tidigigare idag på grund av att Urban inte orkade vara kvar i skolan längre, ganska skönt & sluta 50miunter tidigare, fast  hade inge brottom så hade inte brytt  mig om vi slutade vanliga tiden ändå haha. Drog hem bråkade med mamma & sen drog jag till dill & mor hennes vi tog bussen ner på stan & drog till banken & systemet. Kulkul. Och har så fruktansvärt jäkla ont i ryggen vet inte vad jag ska ta mig till alltså :(, går ju inte att ha det så här ! måste fan bli undersökt har så jävla ont helt seriöst nu alltså.
Jag ska färga om håret & klippa det kort efter jul, och skaffa hårförlängnig, ska bli skönt som fan med tanke på hur slitet hår jag egentligen har & jag vill faktikst att mitt hår ska växa och bli långt till sommaren så ganska smart att jag fixar håret nu eller vad säger ni ?
Det är ungifär en månad kvar till jul & JAG längtar som, fan. Speciellt till kalle anka, julmaten alla julklappar och 2dagar efter då det gäller att bränna upp alla pengar :), haha. Det vart visst ett länge inlägg än vad jag egentligen hade tänkt mig, men ja läs & håll käft ;).


Kommentarer

SOFIA

jajamensan! :)

13:28:33 / 2010-11-27 - http://sofiabacklunds.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback
href="http://www.vinnpresentkort.nu">www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus