....

Du har alltid funnits där för mig, sens dagen jag föddes. Både du jag & Daniel har haft en lagomt så tuff uppväx tack vare våran ''pappa''. Men som du sa tidigare idag, så har han gjort en sak bra. Och det va när han skapade oss tre, och det är det bästa han har gjort, i hela sitt liv. Även fast han inte tycker det så tycker jag det, och ja vi har varandra.. Men Linda wenngren, min älskade syster glöm inte att  som jag alltid har sagt, så kommer jag alltid att ställa upp för dig vad som än händer, inte nog med att jag älskar hela dig så har du 2 helt underbara barn. Mina syster döttrar, som jag älskar mer än allt annat. Kommer ihåg telefonen ringde när jag va 10år gammal, och mamma svarade då berättade du att du va gravid med Lilla engla. Efter ni hade pratat i ungifär 20minuter så berättar mamma för mig att jag skulle bli moster och jag blev så oerhört glad, kändes som jag fick ett liv om på nytt ett helt nytt liv utan brister. 2år senare, så va du gravid med Tindra, och den dagen kommer jag inte heller att glömma. Tindra och engla, jag älskar er och kommer ställa upp & alltid finnas där för er i vått och tort. Linda nu ska du flytta ifrån sätra, och det gör mig jävligt sårad. För vi som har fått en sån bra kontakt igen , oh nu käns det som att det bara förstörs. Men det ska den inte, jag tänker komma till dig på ett eller annat sätt..

Men vad pappa har gjort oss, kan ingen ändra på eftersom det är gjort. Men jag har mått dåligt i hela mitt liv för honom, och dom åren går inte att få tillbaka även om jag hade velat det. Jag viste redan när jag pratade med honom i telefonen och jag hörde hur irriterad han va att få prata med mig. Det har varit så fruktansvärt. ''Pappa'' jag önska nästan att du kunde ringa mig en dag så jag fick säga precis vad jag tycker om dig. Vet att du inte kommer läsa de här men jag skriver ändå vad fan du har stält till med.

DU HAR FÖRSTÖRT HELA MITT JÄVLA LIV OCH DET KOMMER JAG ALDIRG ATT FÖRLÅTA DIG FÖR, FÖR JAG HAR LEGAT NÄSTAN VARJE KVÄLL OCH GRÅTIT FÖR ATT HOPPAS ATT DU EN DAG SKULLE KOMMA OCH SITTA VID MIN SÄNGKANT OCH SÄGA ELIN MIN ÄLSKADE DOTTER JAG ÄLSKAR DIG  MER ÄN ALLTING ANNAT SOV SÅ GOTT SÅ SES VI I MORGON!!! MEN NEJ DEN DAGEN HAR ALDIRG KOMMIT OCH DEN DAGEN KOMMER INTE ATT KOMMA HELLER DET VET JAG FÖR DU ÄR EN SÅN EXTREMT STOR JÄVLA IDIOT. KOMMER DU IHÅG VAD DU SA NÄR DU RINGDE MIG NÄR JAG GICK I 4:AN ? JAG GICK I 4:AN JAG VA INTE GAMMAL DÅ ALLS. MEN ÄNDÅ SÅ SATT DU OCH SA ELAKA SAKER TILL BÅDE MIG OCH MIN MAMMA. JAG HAR BILDER I MITT HUVUD DÅ JAG BARA VILLE TA MITT LIV, DÅ JAG INTE ORKADE NÅ MER, JAG SÅG DIG JAG SÅG DIG HELA JÄVLA TIDEN. JAG DRÖMDE MARDRÖMMAR VARJE NATT KUNDE KNAPPT SOVA LÄNGRE, VÅGADE INTE SOVA SJÄLV LÄNGRE. MEN EN SAK SKA DU VETA ATT OM DU FÖRSÖKER FÖRSTÖRA FÖR MIG MIN BROR ELLER MIN SYSTER IGEN SÅ MENAR JAG DET, JAG KOMMER ATT GÖRA DET JÄÄÄVLIGT TUFFT FÖR DIG ?!?! ÄR DET UPPFATTAT... SÅ PASSA DIG JÄVLIGT NOGA..
BÖRJAR FAN GRÅTA NU FÖR ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD SÅ VILL BARA SLÅ IN PANNBENET PÅ DIG.

nej jag har bestämt att du är inte värd mina tårar. men daniel och linda, en sak ska ni veta att vad som än händer till & med den dagen jag dör kommer jag vaka över er och skydda er ifrån allt ont.
Önskar tiden pappa förstörde gick att få tillbaka men det går den inte.

Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback
href="http://www.vinnpresentkort.nu">www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus